НОВОСТИ


Виставка "Етюди в антракті"

     3 лютого 2008 р. у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею відкрилась виставка "Етюди в антракті", художників Кравчика Федора Михайловича і Басок Сергія Івановича, які працюють в Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного.
    На виставці представлені 40 робіт, виконаних у техніці акварелі та масляного живопису - пейзажі, натюрморти.
    Кравчик Федір Михайлович народився в 1951 році. У 1973 році закінчив художньо-графічний факультет Одеського державного педагогічного інституту ім. К. Д. Ушинського. 1973 - 1975 рр. викладач Новобузького педагогічного училища Миколаївської області. 1975 - 2001 рр. - художник - оформлювач Одеського художньо - виробничого комбінату Худфонду СРСР.
    З 2002 року працює художником-декоратором в Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного.
    Виставковою діяльністю почав займатися з 1995 р., беручи участь в обласних і Всеукраїнських виставках. Працює в техніці акварельного і масляного живопису. Роботи автора знаходяться в приватних колекціях Польщі, Німеччини, США, Ізраїлю і Росії.
    Басок Сергій Іванович народився в 1960 році. У 1983 році закінчив Бобруйське художнє училище (Білорусь). З 1984 року працює художником-декоратором в Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного.
    У 1990-і роки починає займатися творчою діяльністю. Бере участь в обласних і Всеукраїнських виставках. Працює в техніці масляного живопису, в жанрі пейзажу і натюрморту.
    Роботи автора знаходяться в приватних колекціях Іспанії, Голландії, Швеції, Польщі, Ізраїлю і Росії.



           
 

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр