НОВОСТИ


Виставка "Антитерористична операція: весна-літо 2014 року"


    Виконуючи Укази Президента України П. Порошенка №800/2014 від 14 жовтня 2014 р. "Про День захисника України" та №872/2014 від 13 лютого 2014 р. "Про День Гідності та Свободи", та згідно наказу начальника Управління культури і туризму, національностей та релігій Одеської обласної державної адміністрації №231 від 10 жовтня 2014 р. "Про проведення заходів, пов'язаних із героїзацією осіб, які віддали життя за незалежність України, вшанування їх пам'яті, патріотичного виховання та консолідації Українського народу", Одеський історико-краєзнавчий музей підготував експозицію на основі матеріалів фотовиставок, створених Національним військово-історичним музеєм України, спільно з військовими фотографами і присвячених перебігу військового протистояння та Антитерористичній операції протягом березня-липня 2014 року.
    Мета виставки: віддати належну шану патріотизму і мужності героїв, які встали на захист національних інтересів і територіальної цілісності держави, демократичних цінностей, прав і свобод людини, та європейського вибору суспільства.
    11 постерів, на основі документальних фотографій доносять до глядача змістовну інформацію про перебіг подій на Сході України навесні-влітку 2014 р. Це дозволяє не тільки розумом, але й серцем сприйняти події, що вже увійшли в історію нашої держави.
    Виставка буде цікавою широкому загалу відвідувачів, але орієнтована, передусім, на молоде покоління. Саме тому, демонстрація фотоматеріалів супроводжується показом малюнків патріотичного змісту, створених учнями навчальних закладів Одеси. Водночас, це є результат спільних зусиль їх батьків, вчителів, вихователів. Це символізує єдність фронту і тилу, підтримку бійців у АТО всіма категоріями одеситів - громадян України.
    Відкриття виставки приурочено до Дня Збройних Сил України і відбудеться 4 грудня 2014 р., о 13.00, на Меморіалі героїчної оборони Одеси (філії КУ "ОІКМ"), що є відомим осередком військово-патріотичного виховання майбутніх і молодих громадян України на героїчних традиціях Батьківщини, її Причорноморського регіону.
    Цей виставковий проект і масовий захід дозволить об'єднати зусилля декількох поколінь захисників Вітчизни, науковців, просвітян і освітян навколо свідоцтв героїчної минувшини, як основи боротьби за цілісність і незалежність нашої держави сьогодні.

Вхід на виставку безкоштовний. Відкриття виставки "Антитерористична операція: весна-літо 2014 року" відбудеться: 4 грудня 2014 р., о 13.00,
за адресою: вул. Дача Ковалевського, 150, Меморіал героїчної оборони Одеси.
Експонування виставки: з 04 грудня 2014 р. по 04 лютого 2015 р., щоденно, з 10.00 до 17.00, вихідні дні - понеділок, п'ятниця.
Телефон для довідок: 726-26-08, 746-72-29.
























           
 

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр