НОВОСТИ


Виставка дитячих малюнків

"За Україну, за її волю"

(виставка на честь воїнів АТО)

приурочена до Міжнародного дня захисту дітей

    З 23 травня по 02 червня 2015 р. в Одеському історико-краєзнавчому (вул. Гаванна,4) експонується виставка дитячих малюнків "За Україну, за її волю" (виставка на честь воїнів АТО), приурочена до Міжнародного дня захисту дітей.
    Виставка створена спільно з Благодійною організацією "Сім'я" (м. Одеса). На ній представлені роботи дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, якими опікується благодійна організація.
    Виставка створена з метою відзначення Міжнародного дня захисту дітей, також з метою патріотичного виховання молодих громадян України та підтримання героїв, які захищають незалежність та територіальну цілісність Української держави. Після закінчення експонування виставки, дитячі малюнки будуть передані в зону АТО.
    
    Благодійна організація "Сім'я" заснована у квітні 2011 р. і об'єднує добрі наміри багатьох людей та організацій, у допомозі багатодітним і малозабезпеченим родинам, дітям з обмеженими можливостями, сиротам та ін..
    На сьогоднішній день, фонд "Сім'я" надає підтримку більше 120 малозабезпеченим родинам, і є переможцем конкурсів соціального замовлення серед благодійних організацій Одеси 2013-2015 рр. у номінаціях: "Рідні діти", "Допомога безпритульним дітям та малозабезпеченим родинам".
    Головна місія благодійної організації полягає не тільки в наданні матеріальної допомоги, але і в культурно-етичному вихованні, розвитку відповідальності у підлітків та членів молодих сімей, що значно знижує вірогідність зростання безпритульності у нашому суспільстві. Реалізовані проекти благодійної організації направлені на сприятливий психологічний розвиток дітей та підлітків, на розширення життєвого і професійного кругозору, на отримання необхідних знань про наслідки небажаного вибору в житті (такого як аборт, агресивна поведінка, безладні статеві зв'язки, відсутність мотивації до освіти і так далі). Соціальний ефект від реалізації проектів - виховання Особи в кожному підлітку, який на даний момент свого життя не має матеріальної можливості здобути освіту; створення навколо нього умов, в яких він зможе розвинути мотивацію до правильної постановки цілей у своєму житті. Проведення лекцій, групова та індивідуальна робота, поїздки і екскурсії, участь у масових заходах і святах, надання матеріальної допомоги підліткам і малозабезпеченим родинам - все це є важливим чинником у вирішенні актуальних проблем нашого міста і спрямованістю проектів.


Експонування виставки "За Україну, за її волю": з 23 травня по 02 червня 2015 р.,
за адресою: вул. Гаванна, 4, щоденно, з 10.00 до 17.30, вихідний день - п'ятниця.
Телефон для довідок: (048) 726-26-08, 722-84-90.














           
 

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр