НОВОСТИ


Василь Прокоф'єв "Пам'ятай війну!"

    З 6 по 31 травня 2008 р. у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею (вул. Ланжеронівська, 24а) проходить персональна виставка члена молодіжного відділення Одеської філії Спілки художників України Василя Прокоф'єва "Пам'ятай війну!".
    В. Ю. Прокоф'єв народився у 1974 році в місті Одеса.
    У 1996 році закінчив художньо-графічний факультет Південноукраїнського педагогічного університету ім. К. Д. Ушинського.
    У 1997 році захистив диплом магістра педагогіки по темі викладання оригінальної графіки.
    З 1994 року учасник дванадцяти виставок "Весна - осінь", що проходили в приміщенні виставкового залу Союзу художників м. Одеси. Автор чотирнадцяти персональних виставок в містах: Одеса, Миколаїв, Іллічівськ, Котовськ, с. Великий Дальник. Працює в техніці станкового живопису, друкарської і оригінальної графіки.
    На виставці "Пам'ятай війну!" представлено 39 робіт, створених в останнє десятиліття. Вони відображають початковий період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, подвиг захисників Одеси, Севастополя, Сталінграду, битву на Курській дузі, звільнення України від німецько-фашистських загарбників.
    Окрім батальних сюжетів також представлені роботи, присвячені сучасному життю Одеси: міські краєвиди та індустріальні пейзажі Одеського торгового порту.



           
 

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр