НОВИНИ



Управління культури, національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації

Одеський історико-краєзнавчий музей

Одеський центр дитячої та юнацької творчості "Птах Щастя"

Виставка дитячих творчих робіт "Чудо Півень"


    Одеський центр дитячої та юнацької творчості "Птах щастя", заснований у 2006 р. Велике значення педагоги приділяють самостійній діяльності дитини, в процесі якої, відбувається відступ від стандартних звичних способів зображення навколишнього світу.

    Девіз педагогічного колективу "Ростемо разом!". Постійно створюються численні гуртки та студії для дітей і молоді різноманітних напрямків, пов'язаних з підготовкою до школи, іноземних мов, хореографії, малювання, вокалу. Діти займаються за програмами, що довели свою ефективність, навчальний процес будується виходячи з індивідуального підходу до кожної дитини.

    Керівником Художньої школи "Птах щастя" і дизайнером студії є Єрушко Наталія Миколаївна - член Спілки дизайнерів України. Протягом 6 років її учні представляють свої роботи на підсумкових щорічних виставках, які проходять в Арт-Галереї "Сади Перемоги" і перемагають на таких конкурсах як IV Всеукраїнський конкурс малюнка "Україна: шлях до миру!" (Фонд Ігоря Янковського, м. Київ), Міжнародний конкурс творчості Sunny Fest 2016 (м. Одеса), грецькому фестивалі Festival Airena Oliva (м. Серрес) під патронатом ЮНЕСКО.

Відкриття виставки "Чудо Півень" відбудеться: 10 грудня 2016 р., о 16.00, за адресою: вул. Гаванна, 4, Одеський історико-краєзнавчий музей.
Експонування: з 10 грудня 2016 р. по 8 січня 2017 р., щодня, з 10.00 до 17.30, вихідний день - п'ятниця,
Тел. для довідок: (048) 726-26-08.




           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр