НОВИНИ




Виставка "Антитерористична операція, весна 2014 року"

(до Дня захисника України)


    Відповідно до постанови Верховної Ради України від 12 травня 2015 р. №373-VIII "Про вшанування героїв АТО та вдосконалення національно-патріотичного виховання дітей та молоді", з метою вшанування воїнів - учасників антитерористичної операції на Сході України, волонтерів та громадян, які зробили значний внесок у зміцнення обороноздатності України, виховання дітей та молоді в дусі поваги до Українського Війська та правоохоронних органів, в Одеському історико-краєзнавчому музеї демонструється пересувна виставка, створена Національним військово-історичним музеєм України, спільно з військовими фотографами і присвячена перебігу військового протистояння в Антитерористичній операції протягом березня-травня 2014 року.
    Постери виставки, створені на основі документальних фотографій, доносять до глядача змістовну інформацію про перебіг подій на Сході України навесні 2014 р. Це дозволяє не тільки розумом але й серцем сприйняти події, що вже увійшли в історію нашої держави.
    На виставці, крім постерів, представлені матеріали зібрані співробітниками Одеського історико-краєзнавчого музею, а саме, листівки, пам'ятки, буклети, дитячі листи та малюнки бійцям АТО та ін.
    Мета виставки: віддати належну шану патріотизму і мужності героїв, які встали на захист національних інтересів і територіальної цілісності держави, демократичних цінностей прав і свобод людини, та європейського вибору суспільства, об'єднати зусилля декількох поколінь захисників Вітчизни, науковців, просвітян і освітян навколо свідоцтв героїчної традиції, що формується у наші часи, як основа боротьби за цілісність і незалежність Української держави.

    Вхід на виставку безкоштовний.

Експонування виставки "Антитерористична операція, весна 2014 року"
з 9 жовтня по 23 листопада 2017 р.,
щоденно, з 10.00 до 17.00, вихідний день - п'ятниця,
за адресою: вул. Гаванна, 4, Одеський історико-краєзнавчий музей.
Телефон для довідок: 726-26-08, 722-84-90.




























           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр