НОВИНИ




 

Департамент культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації 

Одеський історико-краєзнавчий музей

Фотографічне об’єднання  «Город»

 

Фотовиставка  

«Відчуття мінімалізму»

З 10 березня по 5 квітня 2020 р. у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею експонується виставка Творчого фотографічного об’єднання  «Город».

Творче фотографічне об'єднання «Город» створено у лютому 2012 р. заслуженим фотохудожником Костянтином Гроздєвим (1950-2014). До його складу входять люди різних професій і віку, об'єднані любов'ю до фотомистецтва.

Члени об'єднання регулярно зустрічаються для проведення фотопрогулянок, а також часто виїжджають на пленери по області та в інші міста. Результатом таких зустрічей і поїздок стали щорічні виставки, що проводяться з успіхом. Колектив постійно поповнюється новими учасниками і веде активну творчу діяльність, підтвердженням чому є нова виставка «Відчуття мінімалізму».

Мінімалізм - це стиль, який характеризується лаконічністю виразних засобів, простотою, точністю та ясністю композиції. Як його зрозуміти, як змусити правильно працювати на задум фотохудожника? В цьому і спробували розібратися автори виставки, висловивши свої відчуття мовою фотомистецтва.

Мінімалізм - дуже цікава течія в художній фотографії. Якщо правильно підійти до теми, то знімки, зроблені в цій манері, стануть дуже і дуже виразними. Головна відмінна риса мінімалізму - прагнення до простоти. Але це аж ніяк не означає, що фотографія повинна бути нудною і нікому не цікавою, просто в якості натури треба взяти об'єкт, який привертає увагу і чимось сам по собі цікавий. Саме цей об'єкт повинен стати основним елементом вашого кадру, навіть якщо він не займає основну його площу.


На виставці експонується 80 робіт, 14 авторів фотогрупи «Город». Це:
Надія Біляєва               Лариса Каверіна                    Ірина Пригонова
Тетяна Бережок              Ганна Коренєва                   Олександр Синельников
Ірина Богомоленко        Олена Ксенофонтова           Валентина Циркун
Георгій Гергая               Зорян Лещинський              Ганна Шац
Вікторія Дмитрюк                 Олег Недвига

 

Відкриття выставки «Відчуття мінімалізму»  відбудеться 10 березня 2020 г., о 15.00,

у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею,

за адресою: вул. Ланжеронівська, 24а

Експонування виставки: з 10 березня  по 5 квітня 2020 р.,

щоденно з 10.00 до 17.00, вихідні дні: четвер, п’ятниця.

Тел. для довідок: 722-48-67; 726-26-08.

 

 

 





           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр