НОВИНИ



Департамент культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації 

Одеський історико-краєзнавчий музей

Благодійний фонд Ріти Колобової

 

 

Виставка

 

«Зірочки «Ракурсу»

 

 

Двадцять років тому, Сергієм Брайко була організована в Одесі галерея «Ракурс». І хоча за цей час галерея змінила три адреси (вул. Пушкінська, 23; вул. Грецька, 20; вул. Преображенська, 61 - приміщення благодійного фонду «AVE»). Діяльність галереї досить помітна, її головна мета – популяризація серед широкої аудиторії творчості одеських художників і графіків, розкриття їх потенціалу. Поряд з творами маститих художників галерея сміливо виставляла роботи молодих авторів, відкриваючи шанувальникам мистецтва нові імена. Крім експозиційної діяльності, у активі галереї організація численних пленерів як в Україні, так і в інших країнах.

«Зіроньки «Ракурсу» у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею – одна з трьох запланованих експозицій до 20-річчя галереї «Ракурс». Сергій Брайко зазначає: «Просто фізично неможливо на одному майданчику уявити всіх авторів, які виставляли свої роботи в нашій галереї за 20 років її існування. На цій виставці ми з моєю компаньйонкою, Ритою Колобовою, вирішили ознайомити одеситів і гостей міста з художниками, які засяяли «зіроньками» або в самій галереї «Ракурс», або під час пленерів, організованих нами».

 

Відкриття виставки «Зірочки «Ракурсу» відбудеться 12 жовтня  2020 г., о 15.00,

у Виставковій залі Одеського історико-краєзнавчого музею,

за адресою: вул. Ланжеронівська, 24-а

Експонування виставки: з 12 жовтня по 12 листопада 2020 р.,

щоденно з 10.00 до 17.00, вихідні дні: четвер, п’ятниця.

Тел. для довідок: 722-48-67; 726-26-08.

 

 





           
 

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр