НОВИНИ



 

«КНИГА ПАМ’ЯТІ добровольців-захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України»

 

28 жовтня 2021 року за дорученням Міністерства у справах ветеранів України територіальними представниками в Одеській області передано копію Книги пам’яті добровольців-захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України до Одеського історико-краєзнавчого музею.

В Книгу пам’яті занесені 78 прізвищ добровольців, що загинули в період з 2014 по 2021 роки. Ця книга була зроблена у Міністерстві у справах ветеранів разом з волонтерами і всіма тими, хто допомагав армії у цей період. Це перше видання, де зібрані майже усі імена добровольців-захисників України.

В заході взяли участь начальник відділу Міністерства у справах ветеранів в Одеській області Микола Сторожук, головний спеціаліст відділу Іван Чмиль, начальник Південного міжрегіонального відділу УІНП Сергій Гуцалюк, очільник Veterans HUB ODESA та представник Одеської області в Раді ветеранів України при Мінветеранів Олександр Голопотелюк, доброволець, ветеран АТО Сергій Братчук, мати загиблого Героя В'ячеслава Кирилова «Козака» Світлана Кирилова. Від ветерана АТО Олега Кошолапенка музею було передано конверти зі спецгасінням.

 

 

































           
 
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр