НОВОСТИ


Виставка Василя Прокоф'єва "Одеський порт"

   23 липня відкрилась виставка Василя Прокоф'єва "Одеський порт", на якій представлено 54 роботи в техніці оригінальної графіки (папір - фломастер), створених в 2008 - 2009 рр., що відображають будні порту, робота і досягнення якого нерозривно пов'язані з життям і розвитком нашого міста.
   Василь Юрійович Прокоф'єв народився в 1974 р. в м. Одеса. У 1996 р. він закінчив художньо-графічний факультет Південноукраїнського університету ім. К. Д. Ушинського. У 1997 р. захистив диплом магістра педагогіки по темі викладання оригінальної графіки. Художник працює в техніці станкового живопису, друкарської і оригінальної графіки.
   З середини 1990-х рр. взяв участь в дванадцяти виставках "Весна-Осінь", які проходили в приміщенні Виставкової зали Спілки художників України в Одесі. З 1991 р. п'ятнадцять персональних виставок Василя Юрійовича відбулися в Одесі, Котовську, Іллічівську, с. Великий Дальник Біляївського району Одеської області, а також в м. Миколаєві.
   Вперше Василь Юрійович побував на портових причалах в 1992 р. З цієї миті значну частину його творчості займають пейзажі, що відображають сучасний Одеський торговий порт.
   Автор переконаний в тому, що Одеса і порт завжди були єдиним цілим. Підтвердженням тому служить будь-який факт з нашої історії. На початку XXI ст. Одеський морський порт аніскільки не втратив свого значення. Навпаки, із становленням Незалежної України, як морської держави, воно зростає!



           
 

Интернет реклама УБС
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр