НОВОСТИ


Департамент культури, національностей, релігій та охорониоб’єктів культурної спадщиниОдеської обласноїдержавної адміністрації 

КУ «Одеський історико-краєзнавчий музей»

АРТ група «Ланжерон»

 

Виставка

«ЯСКРАВI КОЛЬОРИ КОХАННЯ»

 

ПленернийживописхудожниківмариністівАРТ-групи «Ланжерон»

Щороку художники мариністи виходять на пленери, щоб відтворити на своїх полотнахнайкрасивіші куточки нашої природи і залишити пейзажі, не тільки морські, а й лимани, і озера, і все що є невід'ємною частиною колориту північного Причорномор'я. Мариністи, за результатами пленерівпроводятьрегулярнівиставки, 2-3 рази на рік, щобглядачмігпознайомитися з роботами як відомихмайстрів, так і молодиххудожників. Вернісажідопомагаютьділитисядосвідом, захоплювативсіхлюбителівживопису, яскравимивраженнями, якідарує природа.

Щотягнехудожників до творчості? Щопороджуєновізадуми та ідеї для втілення у фарбах, лініях тановихкомпозиціях? Всіціпитанняприводять до однієїєдиноївідповіді–цекохання! Любов до життя, до прекрасного! Любов до мистецтва! Захоплення перед можливістювідобразити у своїх роботах яскравівраження. Календарчерговоївиставкивідбуваєтьсякрізькількаромантичних свят. Художники, з любов'ю, діляться теплом своєїтворчості з глядачами, якіпобачатьпейзажі Очакова, Алтестово, Катранки, Кароліно-Бугаза та багатьохіншихкрасивихмісцьнашогорегіону. Великезначеннямаєпленернийживопис, тому що в тісномуконтакті з природою можнапоринути у процес творчості, закохатися у природну красу і відкритиновіідеї для своєїтворчості, знайти«Яскравікольори кохання»умистецтві.

В роботахпредставлених на виставці присутнярізноманітністьхудожніх технік та стилів. Пошукспрямований на те, щоб якомогаяскравішевідобразитичерезживопис іграфікусвоївраженнявідрізноманіттянавколишньогосвіту. Мистецтво в умовах пленера, цеможливість за допомогоюсвоїх картин,зайвий раз нагадатиглядачеві про необхідністьдбайливогоставлення до природи та збереженнягармонії і чистоти в ній.

 

Відкриття виставки «Яскраві кольори кохання»відбудеться02 лютого2022 г., о 13.00,

у Виставковій заліОдеськогоісторико-краєзнавчого музею,

за адресою: вул. Ланжеронівська, 24-а,

Експонування виставки: з 02 лютого по 13 березня 2022 р.,

щоденно з 10.00 до 17.00, вихідні дні: четвер, п’ятниця.

Тел. для довідок: 722-48-67; 726-26-08.

 

? Відвідувачаммати при собі сертифікат вакцинації / негативний ПЛР-тест на covid-19  (до 72 годин) / довідку про нещодавнє одужання (до 105 днів), захисну маску.

 





























































           
 
© Автор интернет-проекта: Рыбников Александр