Интернет реклама УБС
        


Банкетний зал - як зробити правильний вибір?



Дуже важливо правильно обрати банкетний зал в Дніпрі для свого свята, бо воно має бути саме таким як ви задумали, тож банкетний зал має відповідати всім необходним критеріям, з якими ви маєте визначитись заздалегіть.

Кількіть гостей

І починати треба, природньо, зі списку гостей. Визначившись з кількістю запрошених можна обирати зал для банкету.

Нагода свята

Якщо у Вас весілля в вихідний день та ще й в "весільний" сезон, то чим раніше Ви займетесь пошуком ресторану, тим більше шансів, що він буде вільний.

За 4-3 місяці треба вже активно шукати весільний зал ...

Стиль свята

Якщо Ви визначилися зі стилем весілля і хочете, наприклад, класичний варіант - то з поля Вашого зору повинні випасти закладу з нестандартним інтер'єром, ресторани з екзотичною кухнею.

Розташування банкетної зали

Зверніть увагу на розташування ресторану. Подбайте про зручність проїзду Ваших гостей. Адже не хочеться, щоб подібна дрібниця зіпсувала їм настрій. Зробіть "неофіційний" візит в обраний ресторан. Перекусіть, перевірте свої відчуття, роботу персоналу. "Ваш" ресторан Ви відчуєте інтуїтивно.

Зверніть увагу, вибачте, на туалет - він повинен бути досить просторий для нареченої в пишній сукні.

Не забудьте, що необхідно виділити місце для діджея (якщо він буде) і місце для танців.

Правильна організація

Визначившись з рестораном, настав час спілкування з адміністратором. Тут тонкість - треба спілкуватися з адміністратором який буде працювати в день Вашого весілля.

Щоб не вийшло "зіпсованого телефону" - хтось не передав, хтось не зрозумів, що якось забулося і загубилося ... :)

Відразу обговоріть кількість гостей, наявність парковки і нюанси оренди залу.

Зазвичайбанкетні зали діляться на:

  • Сума замовлення повинна бути не менше ... (незалежно від кількості гостей).
  • Щоб закрити ресторан тільки для Вас треба заплатити ... Ця сума не входить в оплату меню.
  • Робота ресторану до 23.00. Додатковий час - за домовленістю. Оплачується, природно, теж окремо.

Правила поведінки при виборі банкетної зали:

  • Правильне питання адміністратору: "Скільки буде коштувати проведення банкету, щоб ресторан працював тільки для нас з нашим алкоголем".
  • Не має сенсу питати про ціну банкету на людину. Тому, що це поняття дуже широке.

При складанні меню, не треба прагне здивувати гостей. Їм треба подавати те, що вони їдять. Бажано виключати екзотику. Хіба що, у вигляді прикраси, якщо Ви готові виділити додаткові кошти.







Интернет реклама УБС